top of page
  • Move 2 Improve

Music For Life 2015


Ook dit jaar is Move To Improve geregistreerd als erkend doel voor Music For Life van Studio Brussel! Meer info vind je op de website van De Warmste Week. Een overzicht van de acties :


1. Fitnesscentrum Venice Beach uit Gent steunt de VZW Move To Improve. Your sweat means cash, kom tussen maandag 23 november en donderdag 24 december je kilometers bewijzen. Per bewogen kilometer doneert Venice Beach 0,50 € (lopen, fietsen, steppen, Venice rumble, midwinternachtrun). Alvast bedankt voor dit fantastische initiatief.


2. Vrije Basisschool De Twijg uit de Ursulinenstraat 1 te Wijgmaal start op vrijdag 11 december met de actie De Twijg verwarmt. Eén van de goede doelen van deze Music For Life actie is ook hier de VZW Move To Improve. Op vrijdag 11 december kan je er tussen 15u00 en 19u00 iets komen eten of drinken. Er worden ook kleine knutselwerkjes en wat lekkers te koop aangeboden. Natuurlijk mag ook het aanvragen van plaatjes niet ontbreken. De actie loopt verder tot vrijdag 18 december. 3. De jeugddienst van de stad Bredene organiseert verschillende acties : - Quiz For Life : op maandag 21 december tussen 19u00 en 23u00 wordt een quiz georganiseerd in POC De Caproen (Breendonklaan 2A te Bredene) voor maximaal 30 ploegen van 4 personen. Deelname aan de quiz kost 20 € per ploeg. De organisatie van dit evenement gebeurt in samenwerking met de jeugdvereniging Bizarre Sjarelkot. Inschrijven kan via de jeugddienst van de stad Bredene. - Film For Life : op dinsdag 22 december tussen 15u00 en 17u00 wordt in het Meeting- en Eventcenter Staf Versluys (Kapelstraat 76 te Bredene) de film "Minions" vertoond. Tickets kosten 3 €. - Snoep For Life : tijdens de speelhappening en voor aanvang van de kerstmusical "Skjoetsj" op zaterdag 12 en zondag 13 december in het Meeting- en Eventcenter Staf Versluys (Kapelstraat 76 te Bredene) zullen er snoepzakjes verkocht worden. Bedankt voor de talrijke initiatieven! 4. Op woensdag 16 december staan de cyclinglessen in Fitality Club Aartselaar (Kontichsesteenweg 73 te Aartselaar) in het teken van Fitality For Life. Voor het kleine bedrag van 8 € maken ze je helemaal warm voor de VZW Move To Improve. Er zal zelfs een extra les doorgaan om 19u00. Inschrijven doe je aan de balie van Fitality Club Aartselaar. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt! Daarnaast is er ook een verkoop van drankjes en healthy snacks en staat er een Fitality spaarpot. De actie loopt tot woensdag 23 december. Bedankt voor dit initiatief! 5. De spelers van ex-zaalvoetbalploeg De Mopsers staan zondag 20 december van 14u00 tot 18u00 op de kerstmarkt op het Kerkplein te Melsele. Ze kiezen dit jaar de VZW Move To Improve als goede doel. De reden geven ze zelf : "Dit jaar hebben we voor de VZW Move To Improve gekozen omdat we in onze vriendenkring ook iemand hebben wiens zoontje deels verlamd is en al jaren door deze organisatie perfect geholpen wordt. Wij verkopen voor Kobe en de VZW Move To Improve dus op zondag 20 december het streekbier Sinpalsken en allerlei gefrituurde hapjes op de kerstmarkt te Melsele". Bedankt voor het initiatief en allen daarheen!


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page