top of page
  • Move 2 Improve

Met Léon naar Santiago de Compostella

Als 68-jarige wens ik, Roger Charlier, een oude droom waar te maken aangezien ik als gepensioneerde er nu de tijd voor heb.

Met mijn ezel Léon ga ik stappen van Overijse naar Santiago de Compostella, een tocht van +/- 2450 km. Léon zal gedurende 111 dagen mijn gezelschap zijn en de bagage dragen. Ik voorzie te vertrekken rond 10 maart.

Ik wil aan deze tocht een sponsoring koppelen ten voordele van de VZW Move To Improve, een ondersteuningsfonds voor kinderen met neuromotorische (bewegings)problemen. De VZW heeft zijn werking verbonden aan het Orthopedisch Kinderziekenhuis en de Onderzoeksafdeling van het UZ Pellenberg, onder leiding van Prof. Dr. Guy Molenaers. Peter van de VZW is Tom Boonen, die bij een bezoek aan deze kinderafdeling danig onder de indruk kwam van het harde werken van de patiëntjes tijdens hun wekenlange revalidatie.

Tijdens de revalidatie van mijn kleinzoon op deze kinderafdeling, heb ik ingezien dat sociaal contact tussen deze kinderen heel erg belangrijk is. Ze vinden steun bij elkaar tijdens een ziekenhuisopname die zwaar en beproevend is.

In overleg met de betrokken dienst van het ziekenhuis, werd besloten dat met het ingezamelde geld een audiovisueel systeem zal aangekocht worden, om het sociaal contact onder de kinderen te bevorderen tijdens hun wekenlange revalidatie in het ziekenhuis.

Familie, vrienden en al wie geïnteresseerd is in het project, kunnen stapdagen kopen om het audiovisueel systeem mee te financieren. Elk bedrag is welkom en vanaf 40 € fiscaal aftrekbaar.

De giften kunnen gestort worden op het rekeningnummer :

BE98 7340 2560 6793 KREDBEBB

VZW Move To Improve Sint-Maartenstraat 53 B-3770 Genoelselderen

Vermelding : MET LÉON NAAR SANTIAGO DE COMPOSTELLA


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page